Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Με μερικά τρικ σκέτη οφθαλμαπάτη

Κάντε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα!


Με μερικά τρικ σκέτη οφθαλμαπάτη
Ωραίο πράγμα να έχει μια γυναίκα μακριά πόδια! Είναι σέξι και δίνει την ευκαιρία στην κάτοχό τους να αναδείξει τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπα της και να κάνει το δρόμο να τρέμει στο πέρασμά της καθώς απολαμβάνει το σεξ απίλ που της προσφέρουν τα ψηλοτάκουνα. Οι άντρες τρελαίνονται να τα κοιτούν και οι γυναίκες το ίδιο, ενώ μας κάνουν και ψηλότερες. Καμιά φορά ακόμη και γυναίκες μετρίου αναστήματαος με μακρύτερα πόδια από το κανονικό δίνουν την αίσθηση ότι είναι ψηλότερες από ό, τι στην πραγματικότητα.
Δυστυχώς, όμως δεν τα διαθέτουν όλες οι γυναίκες, έτσι είναι αυτά.  Υπάρχουν ευτυχώς κάποια κόλπα που μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά όπως π.χ. τα ψηλά   τακούνια που βοηθούν τα πόδια σας να  φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά. Καλό είναι να αποφεύγετε αυτά με τις μυτερές μύτες και να προτιμάτε αυτά που στρογγυλεύουν μπροστά όχι μόνο γιατί είναι πιο εύκολα και άνετα αλλά γιατί στο πλάι αν είμαστε κοντούλες φαίνεται το παπούτσι να έχει το ίδιο μήκος με τη γάμπα μας!
Επίσης καλό είναι να προτιμάμε τα πέδιλα με διακριτικό λουράκι στον αστάγαλο ή αυτά που δεν κόβουν καθόλου το πόδι. Παπούτσια με περίεργα δεσίματα και λουράκια που καλύπτουν το κουντεπιέ κάνουν ακόμη και τα τέλεια πόδια να μοιάζουν κοντά. Επίσης, όταν διαλέγουμε μποτάκια καλό είναι είτε να μένουν ακριβώς στον αστράγαλο είτε στη μέση της γάμπας.
Ξεφορτωνόματε δια παντός τα κάπρι παντελόνια που κόβουν το πόδι στη μέση και προτιμάμε τις ψηλόμεσες παντελόνες, γενικά τα ψηλόμεσα κομμάτια μιας και μακαραίνουν τον κορμό, όπως και τα cigerette παντελόνια. Σορτσάκια και κοντές φούστες αν μας το επιτρέπουν οι λοιποί παράγοντες (σωματικό βάρος, κυτταρίτιδα) φοράμε άφοβα με φαρδιά μπλουζοφορέματα αν είναι χαμηλοκάβαλα ή στενά τοπ και κορμάκια από μέσα στην περίπτωση που είναι ψηλόμεσα.

Ένα άλλο μυστικό είναι οι κάλτσες πάνω από το γόνατο. Φορώντας τες, το πόδι σας θα φαίνεται πιο αδύνατο. Είναι καλό να προτιμάτε τις αδιαφανείς μαύρες κάλτσες και τα καλσόν με μίνι φορέματα και σορτς. Τα σκουρόχρωμα κολάν και τα τακούνια αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό.


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/57171-kante-ta-podia-sas-na-fainontai-makrytera#ixzz2bBgZCLoM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου