Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά

Πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά


Σταματήστε να καίτε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε φυσικά προιόντα
Είστε από τη φύση σας σγουρομάλλα και πάντα ζηλεύατε τις κοπέλες με μακριά ολόισια μαλλιά; Αφήστε στην άκρη τις συσκευές ισιώματος και εφαρμόστε 2 φυσικότατες μεθόδους οι οποίες θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.
Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε γάλα. Συγκεκριμένα βάζουμε σε ένα δοχείο ψεκασμού 1/3 γάλα και 2/3 νερό και ψεκάζουμε τα μαλλιά μας όσο είναι στεγνά. Στη συνέχεια τα χτενίζουμε πολύ καλά και τέλος τα λούζουμε κανονικά με σαμπουάν και μαλακτική. Τα μαλλιά μας θα είναι ίσια μέχρι το επόμενο λούσιμο!
Ο δεύτερος τρόπος είναι αν ανακατέψεουμε γάλα καρύδας με μισό φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού. Αφού τα ανακατέψουμε καλά τα βάζουμε στο ψυγείο ώστε το μείγμα να πήξει. Μόλις είναι έτοιμο το απλώνουμε στα μαλλιά μας ενώ κάνουμε μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες. Στη συνέχεια τυλίγουμε τα μαλλιά μας με μία στεγνή πετσέτα και τα αφήνουμε για μία ώρα περίπου μέχρι να στεγνώσουν. Εναλλακτικά τα στεγνώνουμε μεπιστολάκι ενώ ταυτόχρονα τα χτενίζουμε για να αποφύγουμε το φριζάρισμα.


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/57031-pos-na-isiosete-ta-mallia-sas-fysika#ixzz2bBkixzs1

Το σωστό σουτιέν!

Το σωστό σουτιέν!


Επιλέξτε το και φροντίστε το με το σωστό τρόπο
Απαραίτητα για κάθε γυναίκα, ακόμη και εκείνες με μικρό στήθος είναι τα σουτιέν. Πολύ σοβαρό κομμάτι της σωστής επιλογής είναι το κατάλληλο νούμερο και στυλ. Ο καιρός που μετρούσαμε το στηθόδεσμο λέγοντας 'φοράω το 1, το 2, το 3' έχει παρέλθει προ πολλού. Κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει την περιφέρεια στήθους (τη μετράμε με μεζούρα περιμετρικά ακριβώς κάτω από το στήθος) καθώς και το cup της. Υπάρχουν γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια και μικρό στήθος που συχνά επιλέχουν στενά σουτιέν και μπανέλες που τραυματίζουν τον αδένα τους, θεωρώντας πως το εβηβικό στήθος συνεπάγεται και στενό σουτιέν! Άλλες πάλι έχουν στενή πλάτη και μεγάλο στήθος και καταλήγουν με φαρδιά σουτιέν που ανεβαίνουν στην πλάτη τους και δεν κρατάνε τελικά το βάρος του στήθους.
Το νούμερο: 65, 70, 75, 80, 85, 90 κοκ αντιστοιχεί στην περιφέρεια κάτω από το στήθος, ενώ το γράμμα (βλ. Α, Β, C, D, DD, E, EE) στο cup που υποδηλώνει το μέγεθος του μαστού και αναλόγος με το κόψιμο του σουτιέν και το σχήμα. Αυτά είναι πράγματα που όλες πρέπει να προσέχουμε για το καλό της υγείας μας καθώς και της εικόνας μας.

Μια γυαίκα χρειάζεται απαραιτήτως δύο σουτιέν στο χρώμα του δέρματος (το ένα στράπλες) και ένα μαύρο. Τα λευκά σουτιέν φαίνονται κάτω από όλα τα ρούχα, κάτι καθόλου κομψό. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να φορέσετε λευκό σουτιέν κάτω από λευκό ή μαύρο πουκάμισο. Αν όμως σας αρέσει σαν στυλιστική άποψη και μπορείτε να το τολμήσετε go for it!

Για να κρατήσουν περισσότερο τα σουτιέν σας, φροντίστε να τα εναλλάσσετε συχνά: φοράτε το ένα, ενώ πλένετε το άλλο, και αφήνετε το τρίτο να «ξεκουραστεί». Μη φοράτε δύο συνεχόμενες μέρες το ίδιο σουτιέν, ώστε να έχει χρόνο η ελαστίνη να επανέλθει. Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα σουτιέν σας είναι στο χέρι με σαπούνι για ευαίσθητα ρούχα, γιατί το πλυντήριο φθείρει τις ίνες, με αποτέλεσμα να χάνουν το σχήμα τους πιο γρήγορα. Κάθε ρούχο χρειάζεται το δικό του τύπο σουτιέν, οπότε φροντίστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα καιν ιδίως τα βραδινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!


Πηγή: http://www.queen.gr/MODA/FASHION-QUEEN-LOVES/item/56034-to-sosto-soytien#ixzz2bBjFRYQP

Εναλλακτικές λύσεις όταν ξεμένουμε από καλλυντικά!

Εναλλακτικές λύσεις όταν ξεμένουμε από καλλυντικά!



Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε γύρω μας και να ανακαλύψουμε νέους τρόπους
Καμιά φορά έρχεται η στιγμή να καλλωπιστούμε και συνειδητοποιούμε πως μας τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος, η οδοντόκρεμα, το lip-balm, το scrub; Λύσεις έκτακτης ανάγκης υπάρχουν ευτυχώς και με σούπερ αποτελέσματα!
-Αντικαταστήστε  τον αφρό ξυρίσματος με κρέμα μαλλιών στο ντουζ και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα- ίσως και καλύτερα!
-Όσο για την οδοντόκτρεμα; Σόδα και αλάτι θα καθαρίσουν σε βάθος τα δόντια σας, αν και η μαγειρική σόδα δεν είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά μιας και η παρατεταμένη χρήση μπορεί να βλάψει το σμάλτο.
Αντί για lip-balm το ελαιόλαδο μπορεί να κάνει θάυματα, όπως και το βούτυρο- γιατί όχι; Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και να νιώσετε την πιο ενυδατική και απαλή στιγμή των χειλιών σας.
Σας τελείωσε το scub; Λίγη ζάχαρη στο αφρόλουτρο ή στο καθαριστικό προσώπου και πείτε αντί στη θαμπή όψη και τα νεκρά κύταρρα. 


Πηγή: http://www.queen.gr/KALYTERH-ZWH/SAVE-TIME-SAVE-MONEY/item/57582-enallaktikes-lyseis-otan-xemenoyme-apo-kallyntika#ixzz2bBhoj8YV

Με μερικά τρικ σκέτη οφθαλμαπάτη

Κάντε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα!


Με μερικά τρικ σκέτη οφθαλμαπάτη
Ωραίο πράγμα να έχει μια γυναίκα μακριά πόδια! Είναι σέξι και δίνει την ευκαιρία στην κάτοχό τους να αναδείξει τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπα της και να κάνει το δρόμο να τρέμει στο πέρασμά της καθώς απολαμβάνει το σεξ απίλ που της προσφέρουν τα ψηλοτάκουνα. Οι άντρες τρελαίνονται να τα κοιτούν και οι γυναίκες το ίδιο, ενώ μας κάνουν και ψηλότερες. Καμιά φορά ακόμη και γυναίκες μετρίου αναστήματαος με μακρύτερα πόδια από το κανονικό δίνουν την αίσθηση ότι είναι ψηλότερες από ό, τι στην πραγματικότητα.
Δυστυχώς, όμως δεν τα διαθέτουν όλες οι γυναίκες, έτσι είναι αυτά.  Υπάρχουν ευτυχώς κάποια κόλπα που μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά όπως π.χ. τα ψηλά   τακούνια που βοηθούν τα πόδια σας να  φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά. Καλό είναι να αποφεύγετε αυτά με τις μυτερές μύτες και να προτιμάτε αυτά που στρογγυλεύουν μπροστά όχι μόνο γιατί είναι πιο εύκολα και άνετα αλλά γιατί στο πλάι αν είμαστε κοντούλες φαίνεται το παπούτσι να έχει το ίδιο μήκος με τη γάμπα μας!
Επίσης καλό είναι να προτιμάμε τα πέδιλα με διακριτικό λουράκι στον αστάγαλο ή αυτά που δεν κόβουν καθόλου το πόδι. Παπούτσια με περίεργα δεσίματα και λουράκια που καλύπτουν το κουντεπιέ κάνουν ακόμη και τα τέλεια πόδια να μοιάζουν κοντά. Επίσης, όταν διαλέγουμε μποτάκια καλό είναι είτε να μένουν ακριβώς στον αστράγαλο είτε στη μέση της γάμπας.
Ξεφορτωνόματε δια παντός τα κάπρι παντελόνια που κόβουν το πόδι στη μέση και προτιμάμε τις ψηλόμεσες παντελόνες, γενικά τα ψηλόμεσα κομμάτια μιας και μακαραίνουν τον κορμό, όπως και τα cigerette παντελόνια. Σορτσάκια και κοντές φούστες αν μας το επιτρέπουν οι λοιποί παράγοντες (σωματικό βάρος, κυτταρίτιδα) φοράμε άφοβα με φαρδιά μπλουζοφορέματα αν είναι χαμηλοκάβαλα ή στενά τοπ και κορμάκια από μέσα στην περίπτωση που είναι ψηλόμεσα.

Ένα άλλο μυστικό είναι οι κάλτσες πάνω από το γόνατο. Φορώντας τες, το πόδι σας θα φαίνεται πιο αδύνατο. Είναι καλό να προτιμάτε τις αδιαφανείς μαύρες κάλτσες και τα καλσόν με μίνι φορέματα και σορτς. Τα σκουρόχρωμα κολάν και τα τακούνια αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό.


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/57171-kante-ta-podia-sas-na-fainontai-makrytera#ixzz2bBgZCLoM

Tips για υπέροχα χείλη

Πώς να διατηρήσετε τα χείλη σας απαλά



Tips για υπέροχα χείλη
Τόσο το κρύο όσο και η αρμύρα του καλοκαιριούαφυδατώνουν τα χείλη με αποτέλεσμα να σκάνε και κάποιες φορές να ματώνουν. Εδώ σας έχουμε κάποια tips για να είναι όλο το χρόνο απαλά και λαμπερά.
Αρχικά χρησιμοποιήστε ένα προστατευτικό lip balm το οποίο μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε. Επίσης, αποφύγετε να τα υγραίνετε με τη γλώσσα σας, γιατί μπορεί προς στιγμήν να ανακουφίζεστε, αλλά τους κάνετε μεγαλύτερο κακό.
Για να επουλωθούν πιο γρήγορα, τρίψτε τα απαλά με μία καθαρή πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό ή με λίγη μαύρη ζάχαρη, που είναι εξαιρετικό φυσικό πίλινγκ. Στη συνέχεια σκουπίστε τα με ένα καθαρό χαρτομάντηλο και απλώστε σε όλη τους την επιφάνεια άφθονη βαζελίνη σαν μάσκα ομορφιάς. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέλι, το οποίο έχετε ελφρά ζεστάνει προηγουμένως σε μπεν μαρί.
Εφαρμόστε τη συγκεκριμένη μάσκα 2 με 3 φορές τη βδομάδα και αφήστε τη περίπου 20 λεπτά.


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/57935-pos-na-diatirisete-ta-heili-sas-apala#ixzz2bBfF7ia0

Τέσσερις απλοί τρόποι για να μην περιμένετε μέχρι το επόμενο μανικιούρ σας...

Tips για να μακρύνουν τα νύχια σας γρηγορότερα



Τέσσερις απλοί τρόποι για να μην περιμένετε μέχρι το επόμενο μανικιούρ σας...
Zηλεύετε τις κοπέλες που έχουν μακριά περιποιημένα νύχια και μπορούν να τα βάφουν σε εντυπωσιακά χρώματα, αλλά δυστυχώς τα δικά σας δεν παρουσιάζουν και το ιδανικότερο θέαμα; Παρακάτω σας έχουμε 4 απλούς τρόπους ώστε να μακρύνετε τα νύχια σας σε χρόνο ρεκόρ!
Δώστε τους αίμα: Όταν απασχολείτε τα δάχτυλά σας πολλές ώρες της ημέρας τότε η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται με αποτέλεσμα το αίμα που φτάνει στα νύχια να είναι περισσότερο κάτι που τα βοηθάει να μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα. Πιάστε τους ηλεκτρονικού υπολογιστές λοιπόν και πληκτρολογείστε ασταμάτητα.
Δώστε τους σχήμα: Εκτός φυσικά ότι δίνοντάς τους σχήμα τα βοηθάτε να μακρύνουν με συγκεκριμένο και ομοιόμορφο τρόπο, απομακρύνετε οτιδήποτε άλλο από την επιφάνεια του νυχιού με αποτέλεσμα η βάση του να φαίνεται μεγαλύτερη.
Καθαρισμός: Φανταζόμαστε ότι είναι αυτονόητο και το πλέον απαραίτητο. Θα πρέπει να λιμάρετε τα νύχια σας, να τα κόβετε και φυσικά να απομακρύνετε τα πετσάκια. Η χρήση σκληρυντικού είναι επίσης απαραίτητη καθώς τα προστατεύει από το σπάσιμο.
Για να μη σπάνε: Υπάρχουν γυναίκες που έχουν από τη φύση τους πιο ευαίσθητα και εύθραυστα νύχια. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία δεν έχετε παρά να φτιάξετε μία δική σας λοσιόν η οποία θα τα δυναμώσει και θα τα κάνει πιο ανθεκτικά. Θα χρειαστείτε:
2 κουταλιές βάμμα εκουιζέτου (βότανο)
1 κουταλιά λανολίνη
10 σταγ. αιθέριο έλαιο μύρου
Ξεκινήστε μουλιάζοντας τα χέρια για τουλάχιστον 5΄στο βάμμα εκουιζέτου. Στη συνέχεια αναμείξτε τη λανολίνη με το μύρο και με ένα βαμβάκι περάστε καλά τα νύχια σας.
Διαβάστε επίσης:


Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/58058-tips-gia-na-makrynoyn-ta-nyhia-sas-grirotera#ixzz2bBbQl18u